Op deze lokatie is na de oprichting op 11 oktober 1984 al meer dan 30 jaar Alex Tweewielers gevestigd. Gestart door Alex van der Kaaij en op 01 januari 2014 voortgezet en overgegaan van de familie van der Kaaij naar Arjo & Henny van den Ende.

Alex Tweewielers blijft bij de tijd

Wij volgen nauwgezet de nieuwste ontwikkelingen in de fietswereld. Dit natuurlijk met een showroom vol met de allernieuwste modellen en de laatste toegepaste techniek. Dit geldt voor onze modieuse stadsfietsen tot onze sportieve hybride tourfietsen.

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van het ╦łnieuwe╦ł fietsplezier voor jong en oud de elektrische fiets. Wij bieden daarin de nieuwste elektrische modellen met geavanceerde batterij techniek van de toonaangevende merken van Sparta en Gazelle. Daarnaast zijn wij ook dealer van een opkomend elektrische fietsenmerk Votani.

Daarnaast kunt u natuurijk ook bij ons terecht voor een ruime keuze in kinder- en jeugdfietsen en onze zolder met gebruikte fietsen. Daarnaast verkopen wij een uitgebreide collectie van toebehoren en accessoires.

De service en kwaliteit en zorg voor uw fiets blijft bij ons voor een vrijblijvend advies, bij aankoop, service, reparatie en onderhoud al meer dan 30 jaar lang gegarandeerd.

Daarom graag tot ziens in onze showroom en werkplaats.

Alex Tweewielers,

Arjo & Henny van den Ende